FEL!

 Kedves Betegeink!

Áraink 2024. április 01-től változnak! Részleteket az Áraink menüpont alatt találhatnak.

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

1192. Budapest, Zoltán utca 20., bejárat a Drágfy köz 1. felől.

Útvonal

Általános

Skarlát, bárányhimlő, vírusfertőzések - Őszi gyerekbetegségek

A hűvösebb idő, s főként a bölcsőde, óvoda és iskola beköszöntével a gyerekeknél óhatatlanul előtérbe kerülnek az őszi gyermekbetegségek. Melyek ezek, s vajon fel lehet készülni rájuk?

Így vehetjük jól az akadályokat a suliban!

Ma már az iskolaérettség egyik feltétele, hogy a gyermek várja az iskolát, és ne szorongjon a változástól. A lelkesedésük fenntartásához fontos, hogy az óvodában a pedagógusok, otthon pedig a szülők gondoskodjanak a megfelelő pszichés felkészítésről. Ez lesz a záloga az iskolai eredményességnek és kiegyensúlyozottságnak –írja a csalad.hu. A kepmas.hu írása.KÉp

Mit érdemes megtanítani még iskolakezdés előtt egy elsősnek és mi az, amivel inkább ne stresszeljük őt?

Már csak pár hét és ismét kezdődik az iskola. Ez minden gyerek számára izgalmas időszak, főleg, ha idén kezdik az első osztályt. Lássuk, hogy milyen tudás hasznos iskolakezdés előtt, amire érdemes megtanítani!

Így kerüljük el a nyári intim fertőzéseket!

A nyári, nőgyógyászati fertőzéseket nem kívülről bevitt, akár szexuális úton terjedő kórokozók, hanem a hüvely belső egyensúlyának megváltozása okozza. Tévhit ugyanis, hogy strandolást követően az uszoda vizétől vagy a természetes vizekben való fürdőzéstől alakulnak ki a kellemetlen panaszok.

Immunerősítők, amelyekből mindig jó, ha van otthon!

Tél vége felé mindannyian érezhetjük, hogy fáradékonyabbak vagyunk, kevesebb az engergiánk és az immunrendszerünk is támogatásra szorulhat. Cikkünkben olyan hatékony immunerősítő ételeteket gyűjtöttünk össze, melyek egyszerűen és olcsón beszerezhetők.

5 illóolaj, ami fertőtlenít, illatosít és a fertőző betegségek megelőzésében is verhetetlen!

Beköszöntött az ősz, elindult a bölcsi, az ovi és az iskola. Ezzel párhuzamosan pedig újra megjelentek az alsó- és felsőlégúti betegségek, a megfázás és a nátha. Ha nem akarjuk a gyermekünket folyamatosan gyógyszerrel tömni (és nem is szabad), a vitaminok mellett jó szolgálatot tesznek a betegségek megelőzésében az illóolajok. Mutatjuk az 5 legerősebbet, amelyek az őszi-téli időszakban nagyon jó szolgálatot tesznek.

Így támogassa gyermeke immunrendszerét járvány idején!

Ahhoz, hogy a gyerekek immunrendszere megfelelően fejlődjön és erős maradjon, ellenálljon az agresszív vírustámadásoknak, folyamatosan el kell látni szervezetüket hasznos tápanyagokkal. Felsoroltuk a legfontosabbakat!

A gyerekek is szoronganak a járvány miatt! Egyre többen küzdenek mentális problémákkal

Több mint tízezer gyerek részvételével online felmérést készített öt gyerekjogi szervezet: a koronavírus-járvány miatt már a gyerekekre is átragadt a bizonytalanság érzés, a stressz, egyre gyakoribbak náluk is a mentális problémák.

Csak egy egyszerű nátha?

Hogyan tudjuk eldönteni, hogy valóban nátháról van szó vagy más betegségről? - A nátha tünetei, okai és kezelése

Így karácsonyozzunk babával!

8 hasznos tanács a boldog és gondtalan ünnepléshez, ha kisbabánk van.

Továbbra is a védőoltás a legfőbb védelmi eszközünk a koronavírus és annak mutációi ellen

A koronavírus megváltozásával a kórokozó "viselkedése" is megváltozott, ezért is tud most a delta típus "rendkívül gyorsan, rendkívül sokakat megfertőzni rendkívül veszélyes formában". Sajnos, a fiatalok sincsenek biztonságban, a fertőzés még a makkegészségesek körében is súlyos lefolyású lehet.

Ez a koronavírus már nem az, ami egy évvel ezelőtt volt! Az új mutációk sokkal veszélyesebbek!

Egyre több orvos, kutató és biológus ad hangot azon véleményének, miszerint a Covid-19 és annak mutációi soha nem fognak eltűnni az életünkből, az oltások ellenére sem. Egy évvel ezelőtt jóval kevesebb ismerettel rendelkeztünk még a koronavírussal kapcsolatban és sok információról derült ki, hogy téves. Mit tudunk most a covidról és mire számíthatunk? Valóban velünk marad örökre?

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Zoltán utca 20. bejárat a Drágfy köz 1. felől.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18