FEL!

 Kedves Betegeink!

Rendelőnk új címe: 1192. Bp. Drágfy köz 1.
Kérjük a rendelésre pontosan érkezzenek, egy gyermekkel egy szülő jöjjön, hogy a várótermi torlódást elkerüljük. A maszk viselése kötelező nálunk is.

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

3 bőrprobléma 3 megoldás

Szépség - Ezek a kezelések segítenek visszaállítani a bőr felborult egyensúlyát és eltüntetni a ráncokat, pigmentfoltokat!

 

 

Probléma 1: Vízhiányos, fakó bőr

A nyári folyadékvesztés által bekövetkező vízhiány rugalmatlanságot és kényelmetlen feszesség érzetet okoz. Ahogy a barnult hatás elkopik arcunkról, egy kifakult, erőtlen bőrrel találkozunk.

Megoldás: Mélyhidratálás

Érdemes az őszt egy alapos arctiszítással és szakember által ultrahanggal vagy rádiófrekvenciával végzett mélyhidratálással indítani. Emellett évszakváltáskor érdemes egy kicsit módosítani a napi arcápolási rutinon is. Míg a  nagy melegben az elvesztett víz pótlása a legfontosabb (lehetőleg a legkönnyedebb formában), addig ősszel már jöhetnek a kicsit tartalmasabb krémek és szérumok is.

Probléma 2: Pigmentfoltok

A napozás, még akkor is, ha megfelelő fényvédővel védtük a bőrünket, az arra hajlamosaknál pigmentfoltokat okozhatnak.

Megoldás: Hámlasztás és pigmentkontroll protokoll

A C-vitaminos szérumok is segítenek a pigmentfoltok elleni küzdelemben, de a legjobb, ha ezzel a problémával szakembert keresünk fel. Rendkívül látványos változást lehet elérni a Dr. Obagi ZO SKIN pigmentkontroll protokolljának követésével, amely 6 hét alatt, a szakember által beállított intenzitású hámlasztással űzi el végleg a zavaró foltokat.

Probléma 3: Újabb ráncok megjelenése

Ha nem figyeltünk oda eléggé a fényvédelemre és a külső-belső hidratálásra, bizony lehet, hogy a nyár végére gyarapodtak vagy mélyültek a ráncaink.

Megoldás: Rádiófrekvenciás vagy mezoterápiás kezelés

Rádiófrekvenciával vagy mezoterápiával rendkívül látványosan kezelhetők a ráncok, a kisebbek akár teljesen el is tüntethetők,  a mélyebbeknek pedig csökkenthető a mélységük, emellett az arckontúr feszesítésében is nagyon hatékonyak.

Hasznos tippek otthoni bőrápolásra

A professzionális kezelések akkor tudják maximálisan kifejteni a hatásukat, ha napi szintű otthoni bőrápolással is kiegészülnek. Nem lehet elégszer hangsúlyozni az arctisztítás fontosságát! Nem mindegy azonban, hogy ezt mivel tesszük. A ZO SKIN termékcsalád professzionális, enizemeket tartalmazó lemosói, arctisztító párnácskái gyengéden eltávolítják a szennyeződéseket, segítenek a bőr faggyútermelésének szabályozásában, öngyógyító mechanizmusai erősítésében.

A ZO SKIN magnéziumszemcséket tartalmazó, finom radírja pedig eltávolítja az elhalt hámsejteket és segíti az új, egészséges bőrsejtek képződését, egyben előkészíti a bőrt, hogy minél többet képes legyen magába szívni és hasznosítani az antioxidánsokban, bőrmegújító és bőrszépítő tápanyagokban gazdag krémekből és szérumokból.

 

 

 


.

DrNő - 2019 szeptember 08.
 

 

Ismerje meg a leghatékonyabb anti-aging kezelést!

Ma már számtalan bőrszépítő és feszesítő módszer létezik, melyek közül laikusként nagyon nehéz kiválasztani a nekünk legmegfelelőbbet. Összeszedtük a legismertebbeket és bemutatjuk a legjobbat!

Természetes botox? Bizony, létezik!

Ezeket a gyümölcsöket és zöldségeket fogyasszuk rendszeresen és a hatás nem marad el! Csak azt kell tudni, melyik színű mire való.

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Drágfy köz 1.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 8-12; 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18