FEL!

 Kedves Betegeink!

2020. március 30-tól elindítjuk online video konzultációs szolgáltatásunkat! Kérjük, hogy esetleges igényüket jelezzék az info@gyerekmosoly.hu címen.
Kollégáink az alábbi időpontokban állnak rendelkezésükre előre egyeztetett módon:
Dr. Benedek Pálma: kedd és csütörtök 9-11
Dr. Gács Éva: csütörtök 17-19
Dr. Fadgyas Balázs: szerda 17-19

Kérünk mindenkit, hogy maradjanak otthon, segítsék munkánkat!
Vigyázzunk egymásra!
Tisztelettel:
Dr. Benedek Pálma

1195 Budapest, Hofherr Albert utca 11/A

Útvonal

A 3 legkedveltebb őszi szépészeti beavatkozás

Szépség - Szépészeti beavatkozások, amely csak ősszel végezhetők el

Anyajegyek eltávolítása

A bőrgyógyászok nem szívesen távolítanak el semmit a bőrünkről nyáron, erős napsütéses időben, hiszen a hegek és a friss bőrfelszín rendkívül érzékeny az ultraibolya sugarakra, fennáll a veszélye, hogy hegesen, esetleg hyperpigmentációval gyógyul a beavatkozás helye. Amikor csak tehetik, az ősz beállta utánra időzítik ezeket az apró metszéssel, égetéssel járó kezeléseket, így például az esztétikailag zavaró vagy mechanikai hatásoknak - dörzsölésnek, irritációnak- kitett bőrfelületen található anyajegyek és egyéb növedékek eltávolítását.

Hámlasztás, savas arcfiatalítás

A savas arcfiatalítás azoknak ajánlott, akik szeretnének javítani bőrük textúráján, a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken. A kémiai hámlasztások a bőr felső rétegeinek eltávolításával kontrollált sebgyógyulást indítanak be, így késztetve a bőrt megújulásra, regenerációra és kollagén átrendeződésre. Az alkalmazott készítményekben található savak erősségétől függ, hogy mennyire drasztikus a beavatkozás, és milyen szakmai hátteret igényel. A nagyon gyenge készítményeket akár otthon is használhatjuk, de a legerősebb koncentráció mellett már műtőre és altatásra van szükség. A hámlasztás erősségétől függ a mélység, illetve a végeredmény. Megkülönböztetünk felszínes, középmély és mély hámlasztást. Mindegyik esetben közös, hogy a kezelt bőrfelületet 2 hétig nem érheti közvetlen UV sugárzás, a szolárium és a napozás ellenjavallt.

Tartós szőrtelenítés

Az eljárás során (lézernél és villanófénynél is) az alkalmazott fényenergia a melaninban nyelődik el, és ott hővé alakul át. Ilyenkor (megfelelő energiát alkalmazva) az aktív stádiumban lévő szőr ezt a hőt a szőrtüszőbe vezeti és mintegy kiégeti azt, vagyis megszünteti további működését.
A tartós szőrtelenítés – történjen akár lézerrel, akár villanófénnyel- egyik fontos szabálya, hogy a bőr nem lehet barna, a kezelések előtt és utána pedig legalább négy hétig tilos a napozás. Ennek oka, hogy minél barnább a kezelt felületen a bőr színe, annál kevesebb energia jut a szőrszálakhoz és annál többet nyel el a környező bőrfelület, így a bőr megégésének nő a valószínűsége. Ha a kezelőorvos kímélni szeretné a bőrt, csak kisebb energiával dolgozhat, ami viszont lehet, hogy nem elég a szőrtüsző elpusztításához, így a kezelés nem lesz hatékony. Sem a napozás, sem a szolárium, de még a barnító krém sem ajánlott a kezelések közötti időszakban, mert a bőr megégésének veszélyén felül hyperpigmentáció is kialakulhat.

 

DrNő - 2019 szeptember 25.
 

 

A 3 legnagyobb tévhit a pattanásos bőr ápolásával kapcsolatban

Így kezeljük, ha pattanásmentes bőrt szeretnénk!

5 kozmetikum, amely nélkül ne induljunk nyaralni!

Bárhol is járunk, a bőrünk a világ minden táján megérdemli a védelmet és a kényeztetést. Következzen az öt legfontosabb termék, amivel óvhatjuk és táplálhatjuk a nyaralás alatt. Fényvédelem

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1195 Budapest, Hofherr Albert u. 11/a

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 8-12; 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18