FEL!

 Kedves Betegeink!

2024.04.29-től 2024.05.06-ig szabadság miatt telefonos elérhetőségünk szünetel!

Megértésüket köszönjük!

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

1192. Budapest, Zoltán utca 20., bejárat a Drágfy köz 1. felől.

Útvonal

Az Egészségközpont

A Gyerekmosoly Egészségközpont minden hasonló egészségügyi szolgáltatástól különböző, kiemelkedik az egészségügyi privát szolgáltatók közül. Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hogy egy létesítményben több privát szakrendelés működik kizárólag gyermekek részére.

Szakrendeléseinken olyan kimagasló tudással és szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok fogadják kis betegeinket, akik szakterületük elismert képviselői. A kórházi háttérrel is rendelkező főorvosok, szakorvosok a gyógyításon kívül fontosnak tartják a prevenciós felvilágosítást és az egészségmegőrzést egyaránt. Nálunk a szülők feltehetik a kérdéseiket, partnerként tekintünk rájuk és folyamatos kommunikációval segítjük őket.

Várónkat és rendelőinket úgy alakítottuk ki, hogy a gyermekekben ne félelmet ébresszenek. A kórházakra emlékeztető fehér falak helyett nálunk színek és játékok várják a kis betegeket. Munkatársaink pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek ne sírva, hanem mosolyogva távozzanak tőlünk.  

A felhasznált gyógyító szerekben és az alkalmazott eljárásokban a természetességre törekszünk, a legjobb alap-, és segédanyagokból dolgozunk. 

Betegeink komplex problémákkal is fordulhatnak hozzánk, mivel az egészségközponton belül több szakrendelés működik, melyek rendszeresen dolgoznak együtt a panaszok okának felderítésében, a páciens mielőbbi gyógyulása érdekében.

 

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Zoltán utca 20. bejárat a Drágfy köz 1. felől.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18