FEL!

 Kedves Betegeink!

2024.04.29-től 2024.05.06-ig szabadság miatt telefonos elérhetőségünk szünetel!

Megértésüket köszönjük!

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

1192. Budapest, Zoltán utca 20., bejárat a Drágfy köz 1. felől.

Útvonal

Akupunktúra

Akupunktúra tűszúrás és fájdalom nélkül, lágy lézerrel. Természetes gyógymód gyermeke egészségéért.

Az akupunktúra egy holisztikus, az embert teljes egységében, egészében kezelő, átfogó diagnosztikus és terápiás eljárás.   

A hagyományos kínai akupunktúra tanítása szerint a meridiánokban kering a csi, az életenergia, amelynek keringését az egymással szemben álló, de egymást kiegészítő yin és yang erők irányítják. Az energia, a csatornákban, szigorúan meghatározott sorrendben, periódikusan kering, egyensúlyi állapotban maximális telitettséget ér el. Amennyiben az energiaáramlás nem folyamatos, valamilyen okból gátolt, funkcionális zavar következik be. Ez az energiablokk a belső egyensúly felbomlásához vezet, amely betegséget idéz elő.

Az akupunktúrás pontok a meridiánokon találhatók. Ezek kb.0,5 – 2 mm átmérőjű parányi területek. A hagyományos kínai elképzelés szerint az akupunktúra hatása azon alapszik, hogy a csi energia a meridiánok mentén terjed a testben. Az akupunktúrás pontok ott helyezkednek el, ahol ezek a meridiánok a bőr felszínéhez a legközelebb futnak. Itt megfelelően képzett szakember a tű beszúrásával vagy  lágy lézersugárral helyreállíthatja, megfelelő szintre hozhatja az energiaáramlás intenzitását.

Az inravörös tartományban működő lágylézer berendezésekkel végezhető ún. lézer-akupunktúra, ahol a pontokat a lézersugárral serkentjük működésre. A lézeres kezelés előnye, hogy fájdalommentes, gyors és tiszta eljárás, így érzékeny helyeken, gyermekeken ill. a tűszúrástól félőkön is alkalmazható.

Az akupunktúrás terápiát a következő betegségcsoportokban ajánljuk:

  • Elhúzódó köhögés
  • Krupp
  • Asztma
  • Légúti allergiás betegségek
  • Immunerősítés
  • Ekcéma
  • Stresszoldás
  • Fájdalomcsillapítás
  • Gyulladások kezelése
  • Testsúly optimalizálás

 

 

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Zoltán utca 20. bejárat a Drágfy köz 1. felől.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18