FEL!

 Kedves Betegeink!

Áraink 2022. szeptember 01-től változnak!

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

 

Kérem, hogy egy gyermekkel csak egy szülő érkezzen továbbra is! A maszk használata kötelező!

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

Akupunktúra

Akupunktúra tűszúrás és fájdalom nélkül, lágy lézerrel. Természetes gyógymód gyermeke egészségéért.

Az akupunktúra egy holisztikus, az embert teljes egységében, egészében kezelő, átfogó diagnosztikus és terápiás eljárás.   

A hagyományos kínai akupunktúra tanítása szerint a meridiánokban kering a csi, az életenergia, amelynek keringését az egymással szemben álló, de egymást kiegészítő yin és yang erők irányítják. Az energia, a csatornákban, szigorúan meghatározott sorrendben, periódikusan kering, egyensúlyi állapotban maximális telitettséget ér el. Amennyiben az energiaáramlás nem folyamatos, valamilyen okból gátolt, funkcionális zavar következik be. Ez az energiablokk a belső egyensúly felbomlásához vezet, amely betegséget idéz elő.

Az akupunktúrás pontok a meridiánokon találhatók. Ezek kb.0,5 – 2 mm átmérőjű parányi területek. A hagyományos kínai elképzelés szerint az akupunktúra hatása azon alapszik, hogy a csi energia a meridiánok mentén terjed a testben. Az akupunktúrás pontok ott helyezkednek el, ahol ezek a meridiánok a bőr felszínéhez a legközelebb futnak. Itt megfelelően képzett szakember a tű beszúrásával vagy  lágy lézersugárral helyreállíthatja, megfelelő szintre hozhatja az energiaáramlás intenzitását.

Az inravörös tartományban működő lágylézer berendezésekkel végezhető ún. lézer-akupunktúra, ahol a pontokat a lézersugárral serkentjük működésre. A lézeres kezelés előnye, hogy fájdalommentes, gyors és tiszta eljárás, így érzékeny helyeken, gyermekeken ill. a tűszúrástól félőkön is alkalmazható.

Az akupunktúrás terápiát a következő betegségcsoportokban ajánljuk:

  • Elhúzódó köhögés
  • Krupp
  • Asztma
  • Légúti allergiás betegségek
  • Immunerősítés
  • Ekcéma
  • Stresszoldás
  • Fájdalomcsillapítás
  • Gyulladások kezelése
  • Testsúly optimalizálás

 

 

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Drágfy köz 1.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18