FEL!
  • Szakorvosi rendeléseinkre időpontfoglalás kizárólag online, a honlapunkon megtalálható „Időpontfoglalás” menüpont használatával lehetséges. Kivételt képez a hallásvizsgálat és az alvásvizsgálatot végző készülék időpontfoglalása, mely a +36703529500 hívószámon rendelési időben elérhető.

  • Szeptember 1-től a +36204248428 telefonszámon a rendeléssel kapcsolatos egyéb kérdések megválaszolására van lehetőség, munkanapokon 9 és 18 óra között.

1195 Budapest, Hofherr Albert utca 11/A

Útvonal

Gyermeksebészet

Gyermekbarát gyermeksebészetünk felkészült diagnózis felállítására, sebészeti feladatok ellátására és utókezelésre is.

Előfordulhat, hogy kisebb vagy nagyobb beavatkozásra van szükség valamilyen öröklött vagy szerzett elváltozás, betegség miatt. Szakmailag felkészült, naprakész tudású és gyakorlott gyermeksebész-szakorvosainknál kis pácienseink jó kezekben vannak. Az általuk alkalmazott korszerű képalkotó-eljárásoknak, új műtéti technikáknak és műszereknek köszönhetően egészen kicsi bemetszéseken keresztül is bonyolult  beavatkozások végzésére van lehetőség. A beteggondozás nem ér véget a műtéttel, a vizsgálatok és a lábadozás idején is gondoskodunk róla, hogy betegeink biztonságban érezzék magukat és gyermekbarát környezetben gyógyulhassanak.

Intézményünk felkészült a gyermeksebészeti feladatok ellátására, előzetes diagnózisra és utókezelésre is.

Leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásaink:

  • Gyermeksebészeti szűrővizsgálatok
  • Kontroll vizsgálat
  • Törés kezelés utáni funkció kontroll
  • Lágyéksérv, vízsérv, köldöksérv vizsgálata
  • Fitymaszűkülettel járó problémák vizsgálata
 

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1195 Budapest, Hofherr Albert u. 11/a

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 8-12; 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18