FEL!

 Kedves Betegeink!

2024.04.29-től 2024.05.06-ig szabadság miatt telefonos elérhetőségünk szünetel!

Megértésüket köszönjük!

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

1192. Budapest, Zoltán utca 20., bejárat a Drágfy köz 1. felől.

Útvonal

Készüljünk együtt a karácsonyra!

Érdekességek - Ezekre figyeljünk oda, hogy az ünnep valóban varázslatos legyen mindenki számára!

1, A végső hajrá

Már csak pár nap és itt a karácsony! Ez nagy izgalommal tölti el a kicsiket, nekünk, szülőknek azonban sok kihívással kell szembenéznünk az ünnepek előtti végső hajrában. Ha a munka miatt eddig nem volt lehetőség az ajándékok beszerzésére vagy maradt még pár elintézendő dolog, akkor bizony arra kell számítani, hogy több időnket veszi igénybe a beszerzés, hiszen az üzletekben egyre nagyobb a tömeg. Kisgyerekkel együtt lehetetlen vásárolni, nemcsak azért, mert meglátja a meglepetéseket, hanem mert leragad a játékrészlegen, és semmi kedve nem lesz ruha- vagy illatszerüzletekben várakozni. Ha meg tudjuk oldani, bízzuk inkább rá valamelyik nagyszülőre, ha mindenképp magunkkal kell őt vinni, olyan üzletházba menjünk, ahol van játszóház.

2, A meglepetés maradjon meglepetés!

A gyerekek meglehetősen kíváncsiak, és legtöbbjük szinte képtelen kivárni, míg az ajándékok a fa alá kerülnek. Kutakodnak, keresnek és sokszor találnak is, elrontva ezzel a meglepetést. Éppen ezért az ajándékokat zárható helyre tegyük, hogy ne férhessenek hozzá, esetleg még az üzletben csomagoltassuk be.

3, Ellenőrizzük az ajándékokat!

Ha elemmel működő játékot vagy tárgyat vásároltunk, mindenképpen ellenőrizzük, hogy a doboz tartalmazza-e a szükséges elemeket. Az esetek többségében ugyanis a gyártó a termékhez nem csomagolja hozzá azokat, és meglehetősen kellemetlen, ha ez karácsony estéjén, az ajándékbontást követően derül ki.

4, Ne egyedül, van segítség!

Ne akarjunk mindent egyedül megcsinálni! Hacsak nem az a szokás a családban, hogy az angyalka vagy Jézuska hozza a feldíszített karácsonyfát, akkor vonjuk be a csemetéket a díszítésbe! Nagyon fogják élvezni, nekünk pedig könnyebbség, hogy nem nekünk kell ezzel bíbelődni az ezer teendő mellett. Az ünnepi asztal megterítésében is segédkezhetnek, például készíthetnek ültetőkártyát a családtagoknak, a nagyobbak pedig a konyhában kuktáskodhatnak is.

5, Tökéletes helyett emlékezetes és meghitt legyen az ünnep!

Az advent és a karácsony a szeretetről, az összetartozásról szól, ezért próbáljunk minél több időt együtt tölteni gyermekeinkkel! A gyerekek nem a tökéletesre vágynak, hanem törődésre, sok-sok nevetésre, és közösen megélt pillanatokra! December 24-én csendesedjünk el, hallgassunk karácsonyi zenét, sürgölődjünk-forgolódjunk együtt a gyerekekkel és ha esik a hó, szánjunk legalább egy fél órát a hócsatára!

Jean Orsolya - 2017 december 20.
 

 

Koronavírus: Erre figyeljünk, hogy ne fertőzzük meg a családtagjainkat!

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete, a WHO állított össze egy iránymutatást azokra az esetekre, amikor a kórházi ellátás nem elérhető, vagy a tünetek enyhesége miatt kevésbé indokolt.

Ez a koronavírus már nem az, ami egy évvel ezelőtt volt! Az új mutációk sokkal veszélyesebbek!

Egyre több orvos, kutató és biológus ad hangot azon véleményének, miszerint a Covid-19 és annak mutációi soha nem fognak eltűnni az életünkből, az oltások ellenére sem. Egy évvel ezelőtt jóval kevesebb ismerettel rendelkeztünk még a koronavírussal kapcsolatban és sok információról derült ki, hogy téves. Mit tudunk most a covidról és mire számíthatunk? Valóban velünk marad örökre?

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Zoltán utca 20. bejárat a Drágfy köz 1. felől.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18