FEL!

 Kedves Betegeink!

Áraink 2024. április 01-től változnak! Részleteket az Áraink menüpont alatt találhatnak.

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

1192. Budapest, Zoltán utca 20., bejárat a Drágfy köz 1. felől.

Útvonal

Blog

Blogunk hetente frissülő tartalommal segít eligazodni a gyermekbetegségek rengetegében. Szakembereink hasznos tanácsokat adnak olyan gyakorlati kérdésekben, melyek minden család hétköznapjaiban előfordulhatnak: mit tegyünk, ha láza van a gyereknek, hogyan kezeljük a náthát, mikor gyanakodjunk középfül-gyulladásra, vajon egyszerű gyomorrontásról van-e szó, milyen tünetei vannak egy-egy komolyabb betegségnek. Egészségmegőrző praktikákkal segítjük a betegségek elkerülését és tippeket adunk, hogyan biztosíthatjuk gyermekünk vitaminigényét, hogyan erősíthetjük immunrendszerét, hogy minél ritkábban kelljen orvoshoz fordulni.

A Semmelweis Egyetem applikációja segít, hogy mely tünettel, hova vigyük a gyereket, ha baj van

A Semmelweis HELP applikáció célja, hogy egy olyan megbízható döntéstámogató eszközt adjon, amellyel a szülők segítséget kaphatnak ahhoz, hogy a gyermek észlelt tünetei milyen szintű egészségügyi ellátást igényelnek: otthon lássák el, forduljanak háziorvoshoz rendelési időben, menjenek sürgősségi ellátóhelyre, vagy hívják azonnal a 112-es telefonszámot.

Ezért hagyjuk néha koszolni is a gyerekeket!

Vajon jót teszünk-e gyermekünkkel, ha mindig patikatisztaságú körülötte minden, állandóan fertőtlenítünk, és csak antibakteriális törlőkendővel vagy antiszeptikus géllel felszerelkezve merészkedünk ki a lakásból?

Skarlát, bárányhimlő, vírusfertőzések - Őszi gyerekbetegségek

A hűvösebb idő, s főként a bölcsőde, óvoda és iskola beköszöntével a gyerekeknél óhatatlanul előtérbe kerülnek az őszi gyermekbetegségek. Melyek ezek, s vajon fel lehet készülni rájuk?

5 vitamin, ami segít megőrizni a fogaink egészségét gyermekkortól időskorig

Az egészséges szájnyálkahártya és fogazat fenntartásához nélkülözhetetlen vitaminok

A kamaszok és a koránkelés: segítsünk, hogy könnyebben menjen nekik!

Hiába rimánkodunk, nem megy korábban aludni, reggel meg alig lehet kiimádkozni az ágyból? Próbáljuk meg lebeszélni a tinédzserünket arról, hogy a szundi-gombot nyomkodja – mutatjuk, miért! És hoztunk helyette sokkal jobb alternatívákat, hogy a reggeli kelés könnyebben menjen!

Megfázott vagy influenzás? A kettő hasonlít, de máshogy kell kezelni!

A nátha ellen nincs oki terápia, nincs gyógyszer, és eltart jó egy hétig, mire kilábalunk belőle, tehát, marad a tünetek csillapítása.

Sokkal súlyosabb következménye van a terhesség alatti dohányzásnak, mint azt korábban gondoltuk

Ma már mindenki tisztában van azzal, hogy ártalmas a magzatra, ha az anya dohányzik a terhesség alatt. Egy új tanulmány szerint a következmények még annál is súlyosabbak, mint ahogy eddig tudtuk.

Mindig beteg a gyerek? Így előzzük meg 5 lépésben!

A hidegebb időszakban sok gyermek szenved visszatérő légúti fertőzésektől. Mi ennek az oka és hogyan előzhető meg? Cikkünkből kiderül!

Minden, amit az új covid variánsról érdemes tudni 2023 őszén, mielőtt még belobban a járvány

Mutatjuk, mit érdemes tudni idén ősszel a koronavírus kapcsán, milyen új variánsok terjednek, melyek a jellemző tünetek, milyen óvintézkedéseket érdemes betartani.

Mit tegyen, ha idegen test került a gyerek fülébe vagy orrába?

A legfontosabb tennivalók, ha gyermeke bedugott valamit az orrába!

Miért horkolnak a babák?

A horkolásnak a különböző életkorokban eltérő okai lehetnek: van, ami teljesen ártalmatlan, ám olyan is lehet, ami komoly problémát jelent a baba egészségére nézve.

Legyengült gyermeke immunrendszere? Így erősítheti vissza!

Melyek a legyengült immunrendszer legfőbb jelei és hogyan erősíthetjük vissza? Íme 5 immunerősítő tipp!

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Zoltán utca 20. bejárat a Drágfy köz 1. felől.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18